Novosti

Uputstvo za registraciju stanodavaca i postavljanje smeštaja

Kako bi olakšali ugostiteljima i privatnim stanodavcima postavljanje svojih smeštajnih kapaciteta, kreirali smo video u kome je detaljno objašnjeno kako se registrovati i postaviti svoj smeštaj.

Najveći problem sa kojim su se do sada suočili je pitanje "Šta je objekat a šta je to smeštajna jedinica?".  Objekat je zgrada u kojoj se nalaze smeštajne jedinice, koji ima svoju adresu. To može biti hotel, hostel, privatna kuća, soliter, brvnara, vila... Čak i ako imate samo jedan apartman u nekoj zgradi, ta zgrada, iako nije Vaša, je objekat. Smeštajne jedinice su sobe, apartmani, studia u okviru objekta. Ako imate više smeštajnog prostora na različitim adresama (ili čak u drugim gradovima), potrebno je da napravite objekte za svaku adresu posebno.

Prilikom pretrage smeštaja korisnici traže objekte. Kada izaberu objekat, dobiće ponudu smeštajnih jedinica iz tog objekta. Možete nazvati kako objekte tako i smeštajne jedinice po Vašem izboru. 

Ako i dalje imate nejasnoća, na raspolaganju su Vam operateri koji Vam mogu pomoći oko postavljanja i upravljanja smeštajem ili nam se jednostavno obratite e-mailom na help@e-booking.rs.

2 April 2019 6943 pregleda