News

Od 1. januara 2024.god stiže nova pomoć države! Novih 500.000 vaučera za odmor u Srbiji

Nova godina donosi dobre vesti za sve ljubitelje putovanja u Srbiji! Od 1. januara, građani će imati priliku da se prijave za novih 500.000 vaučera za odmor koji će biti dostupni.

 

Predsednik Srbije, Aleksandar Vučić, nedavno je najavio ovu incijativu, uspešno ostvarenu u saradnji sa Vladom. Ova nova pomoć države omogućiće dodatnu podršku turizmu u zemlji i omogućiti građanima da istraže sve čari i lepote kojima Srbija obiluje.

 

Sa rokom za upotrebu od 40.000 preostalih vaučera za odmor koji će biti produžen, građani će imati više vremena da iskoriste svoje vaučere i posete odredišta po svom izboru. Ono što je najvažnije, ove mere imaju za cilj da pomognu lokalnom stanovništvu, kao i turističkim destinacijama širom zemlje, koje su pretrpele finansijske gubitke usled pandemije Covid-19.

 

Kako se prijaviti za nove vaučere za odmor? Predsednik Vučić je dao jasne smernice građanima da nađu načine da Vlada produži rok za upotrebu vaučera i obezbedi dodatnu podršku ljudima. Ovaj korak ima za cilj da pomogne onima koji možda nisu očekivali da će dobiti vaučere, ali i da podstakne turizam i ekonomiju zemlje.

 

Detalji o prijavi za nove vaučere za odmor biće objavljeni u narednim nedeljama. Građani mogu očekivati da će biti informisani putem medija, društvenih mreža i zvaničnih kanala Vlade.

 

Ovi vaučeri pružaju izuzetnu priliku za sve one koji žele da istraže zemlju i otkriju njenu bogatu kulturu, istoriju i prirodu. Srbija nudi brojne atraktivne destinacije, od prelepih planina do prelepog Dunava, a svaka regija ima svoje jedinstvene karakteristike i mesta koja vredi posetiti. Sada je pravo vreme da iskoristite tu priliku i otputujete na neko od ovih neodoljivih mesta.

 

Osim što ćete imati priliku za nezaboravna putovanja, ovi vaučeri će takođe pomoći lokalnim fabrikama, hotelima, restoranima i drugim turističkim objektima, koji su pretrpeli velike finansijske gubitke tokom protekle godine. Na taj način, ćete biti deo oporavka turizma i ekonomije u zemlji.

 

Savetujemo vam da pratite informacije i objave Vlade kako biste bili u toku sa svim uslovima za prijavu za ove vaučere. Takođe, budite spremni da brzo reagujete kada se postupak prijave otvori.

 

Ne propustite priliku da doživite nezaboravna putovanja u Srbiji i istražite sve ono što ova prelepa zemlja nudi. Od 1. januara, prijavite se za novih 500.000 vaučera za odmor i obezbedite sebi nezaboravno iskustvo koje ćete pamtiti zauvek.

 

Budite deo ove inicijative i podržite srpski turizam, jer vaša podrška je od suštinskog značaja za ekonomski oporavak zemlje. Prijavite se za vaučere, otputujte, uživajte i otkrijte sve lepote Srbije!

20 November 2023 4622 views